Login/Registracija

Peđa Medenica dirnut potezom dečaka koji su na neverovatan način skupili novac za pomoć njihovoj sugrađanki: „Koliko sam ponosan“

Peđa Medenica jedan je od pevača koji uprkos popularnosti i traženosti na nastupima, ne voli da se eskponira u medijima i na društvenim mrežama bez povoda, a jedan gest njegovih sugrađana toliko ga je oduševio da je morao javno da ga podeli sa svetom.

Naime, Peđa je pre nekoliko dana objavio apel za pomoć njegovoj sugrađaniki koja vodi borbu za lečenje, kada je i sam sinoć zapevao u rodnom gradu kako bi se prikupila sredstva za pomoć. Mnogi ljudi dobre volje odazvali su se ovoj akciji, međutim četiri dečaka su pokazala koliko imaju veliko srce.

Luka Civčić, Luka Vujičić, Miloš Jović i Miljan Knežević. To su deca koji imaju oko 12 godina i koji su prodajom svojih igračaka skupili 10.000 dinara i 50 evra koje su namenili za pomoć našoj sugrađanki Isidori. Koliko sam srećan i koliko sam ponosan na ovu decu rečima ne mogu da opišem.
Hvala vam deco draga, i vama i vašim roditeljima koji su vas ovako vaspitali
– napisao je Medenica.

Podsećamo, nedavno je u medijima odjeknula vest kako je Peđa završio u bolnici gde je operisao glasne žice, povodom čega se oglasio njegov kum Endži Mavrić i otkrio šta se zaista dogodilo.

-Jeste operisan, ali nije u bolnici. Preneli su da su glasne žice u pitanju, nije tako. Operisao je samo polip, to je zaista rutinska intervencija, blaža čak i od operacije krajnika – rekao je za Grand.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.