Login/Registracija

Ovo su ćerke frontmena „Ok benda“: Bliznakinje prošetale pistom i zasenile svojom lepotom (FOTO)

Frontmen popularne grupe „Ok band“, Goran Gluhaković jedan je od pevača za kojim su žene svojevremeno ludele, a danas je porodIčan čovek i ponosni otac dve osamnaestogodišnje bliznakinje.

Jelena i Anđela izrasle su u predivne devojke, a pre samo nekoliko dana prošetale su modnom pistom na reviji Bate Spasojevića i svojom pojavom zasenile sve prisutne.

Naravno, ponosni otac Goran naslednice je bodrio iz prvih redova, kao i Saša Matić čije su ćerke takođe bile modeli ove spektakularne večeri.

Iako je njihovo odrastanje za pevača bio veliki izazov, danas ima sve razloge da bude srećan i ponosan otac.

– Dok nisam dobio blizance nisam imao dodira sa blizancima, iskreno rečeno. Dok je kod moje supruge u porodici drugačije tako da smo verovatno njih dve dobili po njenoj liniji. Iz moje prespektive moram da kažem da je to nešto najlepše što čovek može da doživi. Mada frka je bila u početku, prvih godinu dana, a posle su one postale dovoljne same sebi. Kasnije kada smo porodično išli na letovanje, supruga i ja smo se osećali kao da idemo na medeni mesec svaki put jer njih dve imaju svoju priču, igraju se jedna sa drugom- ispričao je Goran za Grand priznajući da roditeljske brige nikada ne jenjavaju.

– Sada ih uglavnom vozim i dovozim na žurke, sada je ta faza. Što se tiče muzike, istina je da slušaju ovu modernu, ali neverovatno je da slušaju od Bijelog dugmeta do Vojaža.

BONUS VIDEO – Ćerke Saše Matića i Gorana Gluhakovića prošetale modnom pistom

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Svetlana_Braun Foto,
Autor: J. Jović