DOMINACIJA NA PZE: Zorja u crnoj haljini i sa perikom, a kraj nastupa je tek iznenađenje

Zorja Evrovizija

Prvo polufinale „Pesme za Evroviziju“ uveliko je u toku, a mnogi sa nestrpljenjem iščekuju kraj nastupa i početak glasanja kako bi podržali svoje favorite u trci za Malme gde će se ove godini održati najveći muzički šou na planeti.

Zorja Pajić spremna za Evroviziju

Zorja Evrovizija 1

A, jedan od favorita upravo je Zorja koja je nastupala 12. po redu večeras koja je efektnim nastupom i pesmom „Lik u ogledalu“ sasvim sigurno osvojila publiku.

-Ime i glas koji su svima dobro poznati – najavila je voditeljka Dragana Kosjerina Zorjin nastup.

zorja pze prvo polufinale 66

Ko je LIK U OGLEDALU?

Zorja se pojavila na sceni u dugoj crnoj haljini, a sugestivne reči i ogledala koji su nosili njeni plesači pokušali su da odgovore na stihove iz naslova njene pesme: ko je „Lik u ogledalu“?

zorja pze prvo polufinale 2

Sve je privukao i savršeno ukomponovani detalj na kojem su njene krupne plave oči davale kontrast kosi preobučenoj crnom perikom.

zorja pze prvo polufinale 599

Kulminacija numere stigla je pred kraj kada je došlo do razbijanja čini, pucanja ogledala i skidanja perike i otkrivanja ramena, i vizuelnog prekida skrivanja koje prati tekst numere.

zorja pze prvo polufinale 5

Fantastičan nastup sasvim sigurno nikoga nije ostavio ravnodušnim, no publika i žiri daju svoj sud a za Zorju možete da glasate tako što ćete u SMS poruci upisati broj 12 kada bude počelo glasanje.

Zorja Pajic Evrovizija 2

BONUS VIDEO: Zorja Pajić otkrila kako se prijavila za Evroviziju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen youtube,
Autor: A.Dačić/A.Milinković/S.Stojanov