OVO JE NOVI DEČKO JOVANE JEREMIĆ: „On je najveća ljubav mog života“

NOVI DECKO JOVANE JEREMIC
Ovo je novi dečko Jovane Jeremić

Kao bomba u medijima je odjeknula vest da Jovana Jeremić ima novog dečka, što je voditeljka sada i potvrdila.

Na njenom Instagram profilu osvanuo je set fotografija sa novim dečkom Draganom Stankovićem koji je od nje stariji četrnaest godina.

JOVANA
Instagram/jeremicjovana

Ovo je novi dečko Jovane Jeremić

-Istina je da imam novog dečka. To je Dragan Stanković, naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji- istakla je Jovana, a potom otkrila detalje njihove veze.

-Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada je i onaq jedna fotka procurela u medije. U nedleju 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, pa smo se proveselili, proslavili svadbu. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima hvala na interesovanju i čestkitkama- dodala je voditeljka.

novi decko jovane jeremic 3
Ovo je novi dečko Jovane Jeremić
novi decko jovane jeremic 1
Instagram/jeremicjovana

Iako se pre samo dve godine razvela od bivšeg supruga Vojislava, voditeljka tvrdi da su ostali u sjajnim odnosima, ali i da on podržava svaki njen izbor.

-Želja mi je da sretnem čoveka koji može da odgovori na moje normalne zahteve. Ostvarila sam se u svakom smislu i kao majka i kao TV lice. Sebe sam obezbedila, treba mi neko sa kim mogu da uživam, stvaram i pravim. Takav čovek može jedino biti moj partner. Tačnije, čovek koji neće biti partner Jovane Jeremić, nego kojem će Jovana Jeremić biti partnerka- rekla je nedavno Jovana.

JJ
Instagram//jeremicjovana

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Saša Popović se rasplakao u „Zvezdama Granda“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram//jeremicjovana,
Autor: J. Jović