„Mogla sam da kupim 3 zgrade u centru grada“ Vesna Zmijanac progovorila o najvećem honoraru, šokiraćete se!

0A0A9794

Mnogi pevači starije garde tvrde da se danas ne zarađuju vrtoglave cifre na nastupima kao što je to nekada bilo.

Međutim, dok neki ćute o svojim honorarima, ima i onih, poput Vesne Zmijanac koji se ne libe da govore o najvećoj cifri koju su zaradili.

0A0A9765

Davne 1990. godine pevačica Vesna Zmijanac nastupila je u Sofiji i pred bugarskom publikom priredila spektakl koji i danas svi pamte do detalja.

U najlepšem sećanju mi je ostao koncert koji sam održala 1990, zbog toga što je atmosfera, sama po sebi, bila prelepa. Ne volim da pričam o novcu, retko govorim na tu temu, ali sam zaradila brdo para tada. Kad bih vam približila otprilike da vidite koliki je to novac bio, uporediću s tim da sam mogla po povratku da kupim tri zgrade u Knez Mihailovoj ulici i da ne trepnem. Toliko sam dobro prošla tadaispričala je Vesna svojevremeno.

0A0A9781

Podsetimo, Vesna Zmijanac je pravi muzički bum na estradi napravila numerom „Idem preko zemlje Srbije“, a za Grand je priznala koliko je hrabrosti bilo potrebno da se otpeva ovakva pesma.

– Ja sam je snimila u najnezgodnije vreme, iako je nisu znali važno da sam je ja otpevala u vreme sankcija. Mnogo mi je drago i priznajem da sam se stalno inatila- rekla je vlasnica mnogih vanvremenskih hitova koji traju već decenijama.

BONUS VIDEO: Vesna Zmijanac rasplakala Priju usred koncerta

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović