Otac Vanje Mijatović je poznati muzičar, a tek da čujete čime se bavi pevačicina majka

mama vanje mijatović

Popularna pevačica Vanja Mijatović svoju karijeri je započela u najgledanijem šouu „Zvezde Granda“, a kako je svojevremeno govorila talenat za muziku nasledila je od oca.

Ni Vanjinog brata nije zaobišao tačenat za muziku, za razliku od pevačicine mame koja se bavi potpuno drugačijom profesijom.

mama vanje mijatović

Naime, Vanjina mama, Snežana je numerolog, a tim poslom bavi se već dugi niz godina.

-Po profesiji sam novinar, ali sam celog života radila više poslova, mnoge čak i u isto vreme. Završavala sam razne kurseve i edukacije, bavila se trgovinom i jako puno putovala, što je sve simbolika brojeva. Surovi sam profesionalac i vrlo sam posvećena svom poslu. Svoj posao radim sa velikom dozom ljubavi i ideala- otkrila je pevačicina majka, a Vanja je emotivnim rečima dirnula majku na društvenim mrežama.

-Moja dama, moj uzor, moja majka- poručila je pevačica.

Ovo je mama Vanje Mijatović

mama vanje mijatović

Inače, Vanja je jednom prilikom otkrila da često traži savete od majke, posebno kada je reč o poslu.

-Savetujem sa njom, na primer, kada da objavim novu pesmu, koji datum da odaberem, koji dan da snimam spot. Gledam da je ne maltretiram jer ona ima puno posla- ispričala je Vanja.

mama vanje mijatović

BONUS VIDEO: Ovako Vanja Mijatović pravi pitu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović