Žiri ludeo zbog nje, a sada je izgovorila „DA“: UDALA SE ZVEZDA GRANDA (VIDEO)

Nataša Vodeničar privlačila je veliku pažnju u „Zvezdama Granda“ i stekla status najupornije takmičarke ikada, a danas je lepa plavuša izgovorila sudbonosno „da“ svom izabraniku.

Kako Grand saznaje, par je odlučio da napravi intimnu proslavu te su se na večnu ljubav zakleli u prisustvu kumova.

nataša vodeničar svadba
Instagram/ Facebook/ Nataša Vodeničar Manojlović

Nataša Vodeničar svadba – Zvezda Granda izgovorila „da“

Mlada je zablistala u jednostavnoj venčanici, sa cvetnim detaljima u kosi, dok je mladoženja odabrao klasično crno odelo.

nataša vodeničar svadba
Instagram/ Facebook/ Nataša Vodeničar Manojlović

Nataša je na društvenim mrežama podelila nekoliko fotografija sa venčanja, nakon čega je usledilo pregršt čestitki i lepih želja.

Nakon što je izgovorila „da“ svom izabraniku pevačica je ponosno otkrila da je svom prezimenu dodala i muževljevo, te je sada Vodeničar Manojlović.

nataša vodeničar svadba
Instagram/ Facebook/ Nataša Vodeničar Manojlović

Podsetimo, Nataša Vodeničar takmičila se u „Zvezdama Granda“ i nekoliko sezona izazivala ogromnu pažnju, kako žirija, tako i publike.

Čak i kada je dobijala negativne komentare, ova lepa plavuša nije odustajala od svog sna te su je mnogi prozvali najupornijom takmičarkom šoua „Zvezde Granda“.

-Skoro svaki put sam htela da odustanem. Imala sam razne faze. Iako sam dosta napredovala, imam i dalje dosta oscilacija u svom radu. Moram da kažem da su mi svi govorili da ću biti pevačica jednog dana, a ja sam odgovarala ‘Neću ja biti pevačica, nego Lepa Brena’- rekla je Nataša jednom prilikom za Grand.

nataša vodeničar svadba

Inače, Nataša se poslednji put u „Zvezdama Granda“ pojavila pre dve godine i izazvala pravu pometnju.

-Ona ima 39 godina i posle 40. nastavlja kod Žike u „Nikad nije kasno“, na ovoj sceni doživotno– konstatovao je Saša Popović, što je Snežanu Đurišić iznenadilo. 

-Zašto da ide kod Žike, vidi kako izgleda?! Izgledaš kao milion dolara. Zaista bi mogla i morala da neke inovacije da uradiš na sebi, mislim na muzički repertoar!– savetovala je pevačica Natašu.

nataša vodeničar svadba

BONUS VIDEO: Svi detalji Čolinog nastupa u Dubaiju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram/ Facebook/Z. K. Munja,
Autor: J. Jović