Login/Registracija

OVO ĆE DA GORI! Zorana Pavić i Neša Twins OBJAVILI DUET, naziv pesme govori mnogo (VIDEO)

Atraktivna i šarmantna pevačica Zorana Pavić ne staje kada je posao u pitanju. Osim čuvene predstave i mjuzikla „Devojačko veče“ sa kojim je postigla neverovatan uspeh, Pavićeva je dala pun gas i kada su u pitanju nove pesme.

Na veliko iznenađenje publike, predstavila je novu numeru koju je snimila sa dragim kolegom Nešom Twinsom, a njihova energije su se poklopile besprekorno.

Pesmom „Samo sa mnom si Amazon“ napravili su totalno ludilo u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i pokazali koliko su i dalje autentični kada je u pitanju muzika, ali i izgled.

Naime, za potrebe novog dueta Zorana je rešila da potpuno promeni imidž i svoju plavu kosu po kojoj je prepoznatljiva zamenila pink kikikama.

-Zahvalna sam Neši jer je uradio aranžman, produkciju, ceo taj muzički deo. Ja sam malo tu čačnula oko teksta. Radujem se ovoj pesmi, to je neki disko-fanki, ima dobar gruv. Zato ovako amazonsi izgledam, da ispratim i vizuelno numeru- objasnila je pevačica.

U videu ispod poslušajte novi duet Zorane i Neše:

Podsetimo, Zorana Pavić rešila je da poput brojnih kolega progovori o skandalu koji već danima trese estradu te se dotakla afere navodnog davanja mita u „Zvezdama Granda“ i to citirajući legendarno pevača.

-Pročitala sam inetrvju Zdravka Čolića u kome je on na pitanje da li bi imao nešto protiv da mu se ćerke bave muzikom rekao da ne, jer je muzika nešto najlepše na svetu, ali bi imao u glavi problem raznih menadžera s kojima one moraju da sarađaju. U tom smislu bi trebalo i ova dečica da znaju da je izuzetno važno biti u nekoj priči gde je sve organizovano, a to jeste u Grandu – objasnila je Zorana svoj stav.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović