IBRO BUBLIN ODUŠEVLJEN: Pobednika „Zvezda Granda“ sačekalo NESVAKIDAŠNJE IZNENAĐENJE (FOTO)

330306797 758947648971286 4578488380209197216 n
Instagram/ibro_bublin

Koleko je pevač Ibro Bublin voljen među publikom svedoči njegova pobeda u „Zvezdama Granda“, ali i brojni nastupi širom sveta.

Da ga hoće bakšiš uverili ste se mnogo puta, ali i devojke koje ne propuštaju priliku da ga sačekaju nakon nastupa kako bi se fotografisale sa popularnim pevačem. Međutim, nakon poslednjeg nastupa usledio je poklon kome se Bublin nije nadao.

Naime, devojka iz publike poklonila mu je crtež sa njegovim likom čime se Ibro pohvalio na društvenim mrežama.

Poklon crtež od ove talentovane devojke- napisao je ponosno mladi pevač.

Screenshot 20230227 095835 Instagram

Da ga devojke bukvalno saleću na svakom ćošku priznao je i sam Ibro za Grandov portal i progovorio o društvenim mrežama na kojima mu gotovo svakodnevno stiže na stotinu poruka.

-Često se pominju te moralne i nemoralne poruke, sve zavisi kako ti protumačiš tu poruku i da li je ona zaista nemoralna. To treba, kako mi kažemo u Bosni da se dobro pročešlja i da se vidi kakva je to poruka, ja sam momak koji čita sve, čak i zahteve za poruke gledam da ne izbegavam, uvek pročitam šta ljudi šalju i pišu – priznao je Ibro i otkrio da li se sa nekom devojkom upoznao upravo preko Instagrama i kako se ta komunikacija na kraju završila.

-Jesam, ne mogu da se pohvalim da je to baš često, retkost je, ali jesam. Ne mogu da kažem da se to završilo slavno, ali na nekoj sredini. Ja nisam imao mnogo partnera u svom životu, ali ono što sam imao, i dalje sam u dobrim odnosima. Ne znam da li može na prste jedne ruke nabroje, neko sam ko kad zavoli to bude onako kako treba.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram/ibro_bublin,
Autor: J. Jović