Ovde žive Aca Ilić i Bilja Jevtić: Svaki detalj vile u Beogradu odiše toplinom i luksuzom (FOTO)

ACA ILIC I BILJANA JEVTIC PZD SNIMANJE 07112022 FOTO MUNJA 2

Aca Ilić i Biljana Jevtić već decenijama važe za jedan od najskladnijih brakova na estradi i jedan od najboljih pevačkih tandema.

Njih dvoje nikada preterano nisu eksponirali privatan život u javnosti, a njihovog sina Ivana smo retko imali priliku da vidimo u medijima.

Kako su vodili miran i povučen život, nikada nisu bili na meti medijskih skandala ni nekih drugih pisanja, a u javnosti su uvek govorili o muzici i svojoj ljubavi.

Njihov dom u Beogradu često je bio predmet interesovanja medija, ali se Bilja i Aca samo ekipu Grand televizije nekoliko puta pustili u svoju kuću.

Capture 9 14

Oni već godinama žive u mirnom delu Beograda, a ovu kuću su odabrali zbog dobrog uređenja i konfora koji su želeli da imaju.

Dom su uredili po svom ukusu, sve detalje su birali pažljivo. Njihovu oazu mira krasi i veliko dvorište za čije je održavanje i uređenje zadužen Aca.

Capture 9 15

Unutrašnjost kuće opremila je Bilja koja je želela da njihov dom bude konforan i lep za život. Posebno je vodila računa o kuhinji u kojoj provodi najviše vremena kada ne radi.

Capture 9 16

Osim kuhinje i ostale prostorije doma su opremljene lusuznim stilskim nameštajem, a u svakom delu doma Bilja i Aca imaju neku uspomenu koju su doneli sa putovanja iz svih delova sveta. Svaki kutak doma odiše toplinom i ljubavlju koja krasi ovaj pevački par.

U videu pogledajte šta su Bilja i Aca nedavno rekli pred našim kamerama.

Foto: Z.K.Munja/youtube/lutajucakamera,
Autor: A.Milinković