Mile Kitić se slomio pred kamerama zbog ćerke: „Nisam imao vremena jer sam pevao“, pa otkrio zbog čega je kupio kuću u Dominikani

mile kitic 23 ok

Mile Kitić sinoć se pojavio na Saboru narodne muzike gde je izdvojio vreme za pitanja novinara i otkrio pojedine detalje iz privatnog života o kojima ne govori često.

Iako je ponosan na svoju naslednicu Elenu, nije uspeo da zadrži emocije kada su ga pitali koliko je bio prisutan u njenom odrastanju.

 -Ponosan sam na Elenu kako je uspela u životu i čime se bavi. Marta je vodila računa o njenom odrastanju nisam imao vremena jer sam pevao – rekao je Kitić kroz suze.

03f69c072bd213ee8af207ea9b9ba4045cb176be

On je istakao da sada pokušava da nadomesti propušteno vreme sa svojom mezimicom, te sada pokušava da joj nadomesti ispunjavanjem njenih želja pa je tako na veliko oduševljenje supruge Marte i ćerke Elene egzotičnom destinacijom Dominikanom, odlučio da im baš tamo kupi kuću.

Jednom su Marta i Elena otišle u Dominikanu i kad su se vratile, samo su ponavljale Dominikana, pa Dominikana. Obe su izrazile želju da češće borave tamo, a ja sam onda rekao: „Ako volite, izvolite” ‒ ispričao je Mile Kitić.

BONUD VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.