Login/Registracija

Ovako je Suzana Jovanović pomogla Radi dok se takmičila u „Zvezdama Granda“: „Videla je da sam iz skromnije porodice, kupila mi je sve što sam poželela“

VODITELJI SA GOSTIMA ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 3OK

Pevačice Suzana Jovanović i Rada Manojlović danas su gostovale u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ gde su govorile o brojnim temama iz poslovnog u privatnog života.

U jednom trenutku Rada je dovela sve u studiju i kraj malih ekrana na ivucu suza kada je ispričala kako su joj Suzana i Saša pomogli na samom početku karijere.

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 18OK 1

Mlada pevačica je istakla da je starija koleginica prema njoj imala majčinski osećaj uvek, a jedan njen gest će pamtiti do kraja života.

 -Najpre smo iz istoga kraja, a i prva mi se našla kada sam došla u Beograd. Nikad neću moći da zaboravim kako je ona imala majčinski pristup prema meni iako po godinama nismo daleko. Kada sam počela da se takmičim verovatno je videla da sam ja iz skromnije porodice i da nisam bila osoba koja je imala scensku garderobu, štiklice i slično. Jedan dan me je pozvao Saša i rekao mi: „Rado, doći će moja Suzana po tebe, samo ti budi spremna i siđi“. Nisam znala o čemu se radi. Suzana dolazi tada po mene i nas dve pravac u tržni centar. Sve što sam ja pomislil i pogledala i što nisam možda ni znala da hoću ona je meni kupila. Nikada to nisam zaboravila – rekla je Rada.

SUZANA JOVANOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIPok 3

Nakon ove priče, Suzana je ostala zatečena, zahvalila se Radi, a zatim priznala da se prema svim mladim pevačima postavlja tako jer zna koliko je njoj bilo teško na početku karijere.

-Majke mi moje, ja sam ovo zaboravila. Rado, ne mogu da verujem da ti pamtiš mogo mi je drago, ali ja i sada kad pričam o tome stavrno se postavljam prema njima tako. Zna i Rada, gledam ih kao moje Danijela i Aleksandru, ja tu decu doživljavam tako, sva sam se naježila, to su naša deca. Sećam se ja svoji početaka kada sam krenula, treba neko da te usmeri, pokaže, da ti pomogne, da ti da savet. Sve se to vrati jednog dana, meni ne treba, ja sam sve svoje želje ostavrila, ali opet kažem neka se vrati na moju decu i ta dobrota i taj osećaj – kazala je Suzana.

BONUS VIDEO – Suzana Jovanović o porodici i braku:

PROČITAJTE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: A. Milinković