Login/Registracija

Lepa Lukić šokirala priznanjem, pomenula i veliku muzičku zvezdu: „Iscepala mi je rukama celu rolku, zbog nje sam izlečila komplekse“

lepa lukic pare

Legenda narodne muzike Lepa Lukić koja će uskoro održati svoj koncert u MTS dvorani otkrila je da je u početku karijere imala mnoštvo neobičnih zahteva, strahova, pa čak i kompleksa.

Pevačica se prisetila u jednoj emisiji kako je tražila da joj pozovu u to vreme jednu od najvećih muzičkih zvezda sa prostora bivše Jugoslavije.

tereza kesovija 4

-Imala sam mnogo kompleksa kada sam tek počela da nastupam. Tražila sam jednom prilikom da pozovu i Terezu Kesoviju na jednu promociju. Često, ranije, krila sam svoje ruke i vrat misleći da je mana kada imaš dugaćke ruke i duguljasti vrat. Međutim, ona je dok smo pevale zajedno, uvek govorila „Ruke gore, zašto sklanjaš ruke?“, počela sam nju da slušam – ispirčala je Lepa na Kurir TV i dodala kako je sve to izgledalo van scene:

eb104d039c04f512acde1865f0385e4b4d5f9d28

-Bile smo na jednom ručku i ja sam nosila rolku. Uzela je, iscepala mi rukama celu rolku do dole i rekla „to više nikada da ne nosiš, to nose žene sa malim vratom da ga izduže, ti imaš dugačak vrat“. Posle toga oslobodila sam se svih kompleksa i uživala – rekla je Lepa.

BONUS VIDEO: Lepa Lukić: „Kajem se što je nisam nudila“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić