Omaž Šabanu Šauliću! U emisiji „Pesmom za dušu“ prikazani ekskluzivni snimci iz života kralja narodne muzike (VIDEO)

PEJA SA GOSTIMA PZD SNIMANJE 12022024 FOTO FILIP 5

Voditelj Zoran Pejić Peja posvetio je poslednju epizodu svoje emisije „Pesmom za dušu“ sećanju na Šabana Šaulića, kralja narodne muzike koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći pre pet godina u Nemačkoj.

Po prvi put je u nekoj televizijskoj emisiji o detaljima nesreće i poslednjim danima Šabana Šaulića govorio je njegov kum i dugogodišnji prijatelj Slobodan Bobi Stojadinovićkoji je jedini preživeli putnik iz automobila u kome je Šaban izgubio život.

Svoja sećanja na legendarnog pevača osim Peje i Bobija podelili su sa gledaocima i dugogodišnji prijatelji Emir Habibović, Milovan Mića Gavrilović i Zoran Kuzmanović Munja koji su otkrili neke od malo poznatih detalja iz života kralja narodne muzike.

SLOBODAN BOBI STOJADINOVIC PZD SNIMANJE 12022024 FOTO FILIP 27

Zoran Kuzmanović Munja ispričao je neke od zajedničkih doživljaja i pokazao ekskluzivne slike i snimke Šabana Šaulića.

Bobi je između ostalog, otkrio je neke od zajedničkih doživljaja, a u jednom od njih učestvovao je i Saša Matić.

-Jednom prilikom je bilo druženje gde je i Saša Matić bio prisutan. I na kraju kaže Saša. „Hajde Šabane, ti mene da voziš“. Šaban mu je rekao da ne zna gde Saša stanuje, a ovaj mu je rekao: „Ti sedneš u auto i ja ti kažem gde da ideš“. Sednemo u kola, „Je l’ smo na semaforu, vozi pravo, prva levo. Prva, druga, treća.“, govorio mu je Saša. Kaže mu „je l’ vidiš kontejner?“. Šaban Saši kaže da vidi. „E, tu skreni desno“, rekao mu je Saša. Šaban ga je pitao da li stvarno vidi, a Saša mu je odgovorio. „Ne vidim majke mi, nego stvarno znam“. On nije verovao da čovek ima tako dobru orijentaciju – ispričao je Bobi jednu anegdotu kada su se vraćali nakon druženja.

Emisiju Zorana Pejića Peje „Pesmom za dušu“ posvećenu Šabanu Šauliću, kao i ekskluzivne snimke kralja narodne muzike, pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROĆITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić