„Nisam mogla da verujem“, Neda Ukraden na ivici suza zbog sećanja na svoj prvi koncert: „Pitala sam se da li sam to zaista ja“ (VIDEO)

Balkanska pop diva Neda Ukraden najavila je veliki solistički koncert u MTS Dvorani koji će održati 14. marta 2024. godine.

Neda se sada prisetila svog prvog koncerta koji je bio davne 1975. godine, ističući koliko joj to znači i dan danas.

8216e288 c6f9 43dc b98e bb0a8a92370c 1

Neda Ukraden prvi koncert

-Evo, ja sam po ko zna koji put u ovoj divnoj dvorani, za koju me vežu zaista divne uspomene. To je dvorana u kojoj sam održala svoj prvi veliki solistički koncert, davne 1975. godine. Ja sam mnogo puta pričala o tome, a danas još jednom to ponovim kako je za nas mlade pevače bilo nastupati u tadašnjem Domu sindikata, to je bila najprestižnija dvorana – rekla je ona, pa nastavila:

-Zaista nije bila samo velika čast i privilegija, nego dokaz da pevač, odnosno zvezda koja ima svoje hitove, svoju publiku, svoje albume. Kad sam svoje ime videla tog maja 1975. godine na velikom platnu koje se nalazilo u Domu sindikata, došla sam iz Sarajeva kolima u šest i nešto ujutru i kad sam ugledala svoje ime na tom platnu, ja nisam mogla da verujem. Gledala sam oko sebe da li sam ovo stvarno ja, jel ovo stvarno moje ime? Pa gledam da li ljudi znaju koliko sam ja srećna.

8aea5a8e 7788 4f94 8717 b6292fc03730

Pevačica je sa osmehom na licu govorila da je zaista srećna što joj je karijera ispunjena mnogobrojnim koncertima.

-Od tada do danas je prošlo mnogo godina, karijera mi je ispunjena mnogobrojnim koncertima. Što u tadašnjoj Jugoslaviji, što u drugom okruženju, na Balkanu. Pre svega Rumunija i Bugarska u kojima sam i dan danas, ne samo popularna nego jedno kultno ime – zaključila je Neda.

BONUS VIDEO: Neda Ukraden – Live – Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković