„Svaka pevačica može da nađe imućnog muškarca“ Olja Karleuša održala bukvicu mlađim koleginicama: „Koriste ih“

OLJA KARLEUSA ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIP 38 ok

Pevačica Olja Karleuša bez dlake na jeziku progovorila je o mlađim koleginicama i nas vom primeru očitala im lekciju o izboru partnera.

Ona je istakla da joj uspeh nije došao preko noći, a dotakla se i privatnog biznisa koji je pokrenula na Kopaoniku.

 Ja od pevanja nisam živela, to je bio hobi od kog sam zarađivala fino. Nisam nikakav direktor, moj suprug je direktor firme-objasnila je Olja koja poseduje hotel u popularnom skijalištu i dodala da ne voli da čuje da se bogato udala.

OLJA KARLEUSA ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIP 24 ok
Olja Karleuša očitala bukvicu koleginicama

Moj suprug i ja smo se upoznali ja sam imala 23 godine, a on 26. I sad kad čujem ‘Uspešan suprug’…Kada smo se nas dvoje upoznali, ne mogu da kažem ko je bio uspešniji, oboje smo bili mladi i uspešni. Za 20 godina našeg života i braka, naravno da smo napredovali. Stvarali smo oboje, a u stvari napredovala je naša kuća– istakla je Karleuša, dodajući da su pevačice danas u nezavidnoj situaciji.

Svaka pevačica može da nađe sebi muškarca koji je imućan, ali u današnje vreme sve više muškaraca traži pevačice koje su imućne kako bi njihov život bio komforniji i lagodniji. I odmah su menadžeri, odmah gledaju na koji način će olakšati svoj život i medijski da se propagiraju– izjavila je Olja koja smatra da pevačice koje su imale sreću da nađu dobrog partnera treba da se bore da sačuvaju brak.

OLJA KARLEUSA ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIP 2 ok

Podsetimo, Olja je nedavno stala na stranu Aleksandre Mladnović i žestoko osudila nasilje i proganjanje njenog bivšeg dečka kog je prijavila policiji.

– Ona treba da se zahvali Bogu što joj je otvorio oči nakon dva meseca. Moglo je to da proizvede i dete i probleme. Znaš kako kažu ,,Najgore je u životu kad sa budalom imaš dete“ – rekla je Olja i prokomentarisala situaciju u kojoj se Mladenovićka nedavno našla.

-Ako je doživela tako nešto nakon dva meseca, šta bi tek bilo posle… Ranije jesu pevačiće i žene sa scene bile optužene kako traže imućne muškarce. Međutim, u današnje vreme su one postale meta baš takvih, koji baš to jure. Da im bude fino, da neko za njih sazna jer niko nikada nije-istakla je pevačica za Grand.

aleksandra mladenovic o bivsem decku 2

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić