Olja Karleuša o povlačenju sa estrade: „Imam novca da ne moram da pevam, uradila sam mnogo za sebe“

OLJA KARLEUSA ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIP 38 ok

Žena lavica, kako često zovu Olju Karleušu, je u jeku popularnosti napustila estradu, a sad je progovorila o razlozila zbog kojih je donela tu odluku.

Pevačica se u potpunosti posvetila porodici i istakla da pevači retko kad namerno povuku sa scene, kao što je bio slučaj sa njom.

OLJA KARLEUSA ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIP 2 ok 1

-Svakome se desi nešto, neko je stao jer je planirao, neko nije. Tu ne postoje pravila. Ja ne mogu da kažem da sam se namerno povukla, ali porodica mi je broj jedan i zauvek će biti – rekla je OIja za Grans i nastavila:

Moj suprug radi svoj posao i on je u našoj kuću lokomotiva. Kada mudra žena shvati da ima lokomotivu, ne treba ona da bude lokomitiva. Ja imam dete, ali ga nisam rodila da bi ga vaspitala dadilja. Rodila sam dete da njegovo vaspitanje bude oličenje i ogledalo njegovog oca i majke.

OLJA KARLEUSA ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIP 16 ok
Olja Karleuša o povlačenju sa estrade

Pevačica je za Grand istakla da se ni u jednom trenutku nije pokajala što je napustila muzičku scenu.

-Ponosna sam na to. Ta karijera majke je najveća karijera koju sam dostigla. Uradila sam ogromne stvari za sebe, položila Pravosudni ispit, pokrenula biznis- istakla je Karleuša za Grand, a na pitanje da li to znači da ima novac i da zbog toga ne mora da peva, Olja je odgovorila:

-Bogu hvala, da. Ja od pevanja nisam živela, to je bio hobi od kog sam zarađivala fino.

Ipak, pevačica je istakla da joj uspeh i novac nisu došli preko noći i da je za 20 godina braka sa sadašnjim suprugom mnogo napredovala, budući da su zajedno krenuli od nule.

VODITELJ SA GOSTIMA ZGS SNIMANJE 15112023 FOTO FILIP 1 ok

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Olja Karleuša pružila podršku Aleksandri Mladenović

NE PROPUSTITE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: I. Ankić