Login/Registracija

Oglasio se Sloba Radanović nakon što je čoveku SPASIO ŽIVOT: „Tražio sam da mi da ruku…“

Danas je kao bomba odjeknula vest da je Sloba Radanović spasio život čoveku. Naime, pevač ga je odgovorio od namere da skoči sa Pančevačkog mosta, a nakon ovo poteza se oglasio i objasnio kako se situacija odigrala.

– Mislim da od ovoga svega ne treba praviti senzaciju, i potencirati herojstvo. Poenta ove priče je tuđa nesreća i pitanje zbog čega je čovek želeo da oduzme sebi život. Ja sam se zatekao u tom momentu na Pančevačkom mostu i postupio sam logično. Najteže je prići čoveku… Pričao sam sa njim i tražio sam da mi da ruku dok razgovaramo. Pitao sam ga šta je razlog za takav čin i govorio mu da ništa nije vredno toga. U jednom trenutku sam ga uhvatio za ruku. Bio je priseban čovek, razuman- počeo je priču Sloba, a potom priznao da ga je gospodin odmah prepoznao.

-Rekao mi da sednem u auto i da idem svojim putem. Skupilo se tu još ljudi koji su pomogli. Kada sam prepoznao da je pravi trenutak, povukao sam ga preko mosta, 2-3 momka su mi tu pomogla i hvala Bogu sve se završilo kako treba. Svako bi trebalo da postupi isto, nadam se da će čovek pronaći svoj mir i da se ovo neće ponoviti. Ne smemo okretati glavu na tuđu nesreću – rekao je Radanović za Blic.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović