Login/Registracija

„Bože, hvala ti“: PEVAČ VAN SEBE OD SREĆE nakon što je saznao pol bebe, želja se ispunila (VIDEO)

Pevač Sloba Đurković i njegova supruga Miljana Đurković čekaju drugo dete, a srećne vesti i pol bebe rešili su da otkriju javnosti.

Pevač je putem videa sa suprugom i ćerkom obavestio pratioce da u njihov dom uskoro stiže naslednik, što je raznežilo sve.

-It’s boy (dečak je). Kroz par meseci bićemo jači za jednog malog dečkica. Bože,hvala ti – napisao je ushićeno pevač i otkrio da se time njegova želja ostvarila da ima devojčicu i dečaka.

Pored budućih roditelja, dolasku naslednika Đurkovića obradovala se i pevačeva ćerka Iva, a kako je izgledao srećni trenutak možete da pogledate u videu.

Pevač je nedavno govorio o ćerki i otkrio da liči na mamu, dok karakterom podseća na njega jer, kako kaže, voli dugo da spava.

Đurković je u braku punih šest godina, a nedavno se prisetio svog venčanja i otkrio zašto nije smeo da gađa jabuku.

– Ja sam svoju svadbu gledao da ispoštujem svim običajima jer smatram da je ovo naša zemlja i da bi te malo neke tradicije trebalo da se zadrži. Nismo smeli da gađamo jabuku jer sam išao po mladu u Niš, i onda je bilo okolo zgrade i nisam dobio dozvolu ali hteo sam da pucam. Svega je bilo sem jabuke -rekao je Sloba uz osmeh.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić