Oglasio se Sale Tropiko iz bolnice, evo kako se pevač sada oseća

SALE TROPIKO ASMM SNIMANJE 03102023 FOTO MUNJA 5

Pevač Tropiko benda Aleksandar Cvetković završio je juče u bolnici. Naime, pevaču je danas pozlilo u jednom tržnom centru, nakon čega je ubrzo stigla hitna pomoć.

Sale je zadržan u bolnoci zbog dodatnih analiza, a kako prenose domaći mediji, magnetna rezonanca pokazala je da je u pitanju periferni vertigo.

SALE I TROPIKO BEND ASMM SNIMANJE 03102023 FOTO MUNJA 16

Nakon brojnih analiza, rezultati su u u redu. Zadobio je upalu srednjeg uha i samim tim se upalio centar za ravnotežu. Trebalo bi uskoro da bude pušten na kućno lečenje, te mu je preporučeno strogo mirovanje minimalno narednih 10 dana – rekao je izvor iz bolnice, a pevač se prvi put ogasio za Pink.rs:

Hvala Bogu, dobro sam. Hvala na interesovanju. Rađene su analize i rečeno je da je super sve. Uskoro izlazim iz bolnice pa će biti prilike da razgovaramo samo da stignem kući. Izvinjavam se u ime cele ekipe zbog brojnih otkazanih događaja, nadoknadićemo sve – rekao je Sale.

SALE I TROPIKO BEND ASMM SNIMANJE 03102023 FOTO MUNJA 1

BONUS VIDEO: Darko Lazić: „Ponela me je popularnost“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

(Blic.rs)

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković