Dragana Mirković puca od sreće, oglasio se i Toni sa najlepšim vestima: „Volimo te najviše“ FOTO

Dragana Mirkovic foto Grand 1

Vest o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića nakon 24 godine braka i dalje trese javnost.

U njihovom domu danas imaju veliki razlog za slavlje. Naime, njihova ćerka Manuela danas slavi rođendan, a tim povodom se Toni oglasio na mrežama.

hui

On je objavio zajedničku fotografiju i javno čestitao ćerki rođendan, a ona je tu objavu i podelila.

Srećan rođendan, princezo. Tatina najveća ljubavi – napisao je on, a onda se oglasila i Dragana zajedničkom fotografijom.

Manuela, srećan ti rođendan, sunce moje. Volimo te najviše – napisala je Dragana.

dm deca

Podsetimo, Dragana je nedavno u zvaničnom obaveštenju otkrila kako ona i Toni dve godine ne žive u idealnom braku.

Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

BONUS VIDEO- Šejla Zonić nakon pobede:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: F. Pavlović/ Instagram,
Autor: S. Č.