Nakon priče da je imao odnose sa devojkom u bioskopu, oglasio se Emrah Emšo: Evo šta je istina

oglasio se emrah emso
oglasio se Emrah Emšo

Nakon vesti u medijima da je imao odnose sa devojkom u bioskopu, oglasio se pevač Emrah Emšo i otkrio šta je zapravo istina u tim pričama.

Iako mu ovakvi natpisi nisu zasmetali, Emrah priznaje da je ova priča bila samo jedna medjska fora i želi da se ta priča završi tu gde je stala.

EMRAH EMSO ZGS SNIMANJE 17052023 FOTO MUNJA 5 ok
oglasio se Emrah Emšo

Nakon priče da je imao odnose sa devojkom u bioskopu, oglasio se Emrah Emšo

-Ne smeta mi to, dobro je da se piše, nekada malo može da zasmeta kada se malo više razradi neka priča. Od nekakve šale, mediji to jako dobro znaju da razrade u više smerova. Sve to prođe i nije to sve tako jako strašno. Što se tiče bioskopa, to nije normalno i neka ostane kao ta neka medjska fora – rekao je on za Grand.

f2788ace48a07c45432ae8f6cdebc35e6f622ccd
oglasio se Emrah Emšo

Pevač priznaje da su upravo devojke imale predrasude o njemu zbog pisanja da je veliki ženskaroš, ali se on trudi da te priče demantuje.

-Dešavalo mi se i to da neko ima predrasude o meni, ali kada imam neke ozbiljne ambicije vezano za određenu devojku, onda kao muškarac moraš da se potrudiš da demantuješ te predrasude. Nekada se potrudiš tri puta više, nekada i pet puta, ako ti je baš stalo do nje – zaključio je on u emisiji „Grand Magazin“.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Emrah Emšo i Katarina Živković

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A.M.