Ode titula Sandri Africi: Ova pevačica ima najbolju guzu na estradi! 

sandra afrika mirna

Mirna Košanin već godinama važi za jednu od najatraktivnijih pevačica naše scene, a sad je novim fotografijama zapretila Sandri Africi da će je skinuti sa trona.

Iako smo navikli da Mirna kako u svojim spotovima, tako i na nastupima voli da izgleda vrlo atkratkivno, ovoga puta atraktivna pevačica otišla je korak dalje.

Pevačica trenutno uživa na egzotičnom putovanju, odakle je svoje pratioce počastila smelim fotkama i pokazala zašto važi za jednu od najboljih guza naše estrade.

IMG 20231201 WA0004

Na pitanje da li će da smeni Sandru Afriku koja je ponosna vlasnica najbolje guze na estradi i da li smatra da ima najlepšu pozadinu, Mirna odgovara:

– Pa hvala na tome, zaista ne znam šta bih odgovorila. Nije da sam iznenađena, već sam čula, tako da ako narod tako kaže, ko sam ja da se bunim (smeh).

IMG 20231201 WA0002

Mirna je pokazala svoje savršeno izvajano telo, a na fotografiji je u prvom planu njena guza.

Svojim atraktivnim fotografijama izazvala je lavinu komentara, posebno muškaraca koji koji nisu krili oduševljenje Mirnim izgledom.

Mirna neretko ističe da vodi računa o svom izgledu i da redovno trenira, ali ističe i uticaj genetike.

– Trudim se da treninar što više mogu, vodim računa o ishrani i to mi nekad teško pada jer sam gurman. Ali, smatram da je balans jako bitan. I onda kad preteram malo u ishrani sve to potrošim na treningu– istakla je Mirna za Grand.

BONUS VIDEO: Grandove pevačice i voditeljke se razgolitile na plaži

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/Privatna arhiva,
Autor: Grand redakcija