Login/Registracija

Oglasio se Biković nakon što je objavljena poternica za njim i otkrio pravu istinu o prevari: „Budite oprezni“ (FOTO)

Našem popularnom glumcu Milošu Bikoviću se dogodila još jedna neprijatna situacija u nizu. Naime, na jednom Instagram profilu pojavila se fotomontaža lažne vesti da je za glumcem izdata poternica, zbog čega je odmah reagovao na svom Tviter profilu. Biković je objavio ovu lažnu vest, koju je pratila slika njega sa lisicama i obratio se javnosti sledećim rečima:

– Ne nasedajte. Prevara. Još jedna laž koja se plasira. Budite oprezni i upozorite druge – naveo je Biković.

Miloš se zbog više neprijatnih situacija obraćao javnosti putem Tvitera, a nedavno se zapitao kome on to smeta, pa se plasiraju laži o njemu. Naime, kada se pojavila vest da je Kristijan Golubović snimao spot za Crni Cerak u jednoj beogradskoj školi sa decom, nastao je opšti haos.

U jednom trenutku je otkriveno da je sve urađeno na molbu glumice Srne Lango i u ime produkcijske kuće kojom rukovodi Biković. Glumac je i tada morao da se pravda.

Niti Srna Lango radi za našu produkciju, niti je na bilo koji način predstavlja, niti naša produkcija radi na ovom spotu. Ovo je potpuna besmislica. Na svakih sedam dana sam deo neke afere… Kome smetam, Slavice? – napisao je Miloš tada na svom Tviter nalogu.

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.