25 godina apsolutni lideri u medijskom svetu, „Grand“ produkcija i dalje nema konkurenciju (VIDEO)

Večeras je na programu televizije „Pink“ specijalno slavljeničko izdanje emisije „Zvezde Granda Specijal“ povodom 25 godina postojanja „Grand Produkcije“ i 10 godina „Grand televizije“.

Voditelji Vesna Milanović i Siniša Medić pripremili su za gledaoce brojna iznenađenja, a jedno od njih bio je istorijat „Granda“, kao i podsećanje na prve emisije danas najveće produkcijske kuće u regionu.

VESNA MILANOVIC I SINISA MEDIC ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA3 ok

Na samom početku oni su u nekoliko rečenica podsetili milionski auditorijum na istoriju produkcije, koja je već dve i po decenije apsolutni lider u regionu kada je u pitanju proizvodnja i produkcija muzičkog i televizijskog sadržaja.

Istorija Grand Produkcije - Već 25 godina apsolutni lideri u medijskom svetu
Istorija Grand Produkcije – Već 25 godina apsolutni lideri u medijskom svetu

Istorija Grand Produkcije – Već 25 godina apsolutni lideri u medijskom svetu

-Onsnovana 30. oktobra 1998. godine „Grand produkcija“ je kompanija koja se bavi muzičkom i televizijskom produkcijom i kompanija koja i dan danas dom najprodavanijih umetnika iz oblasti muzike – rekla je Vesna Milanović u emisiji.

Istorija Grand Produkcije - Već 25 godina apsolutni lideri u medijskom svetu

Voditelj Siniša Medić još jednom je nabrojao sve televizijske emisije koje „Grand“ proizvodi, a koje već godinama obaraju sve rekogrde gledanosti kako u Srbiji, tako i na prostoru čitavog Balkana.

-Naša kuća producira i najgledanije emisije „Zvezde Granda“, „Zvezde Granda Specijal“, „Nikad nije kasno“ i „Pratkičnu ženu“ koje beleže neverovatne i najbolje rezultate kada je reč o gledanosti – dodao je.

Istorija Grand Produkcije - Već 25 godina apsolutni lideri u medijskom svetu

Danas sve sve emisije u sastavu naše produkcije prozivodne po najvećim svetskim televizijskim standardima, a kako i gledaoci kažu savršena slika i besprekoran zvuk su to što i pored drugih činilaca u svetu televizije izdvaja „Grand od ostalih.

-Svake godine od kada se emitovala prva emisija, što je bio „Grand Šou“ koji se emitovako daleke 1998. godine i od trećeg decembra, sve emisije doživljavale su promene, pa danas imaju savremeni digitalni i vuzuelni identitet koji prati svetske tokove kada je o svim televizijama reč – kazala je Vesna Milanović.

BONUS VIDEO – Ana Bekuta prekinula medijsku tišinu najlepšim povodom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković