„Spavala sam kod nje u kući, čuvala sam joj ćerku“, Jelena Gerbec otkrila nepoznate detalje druženja sa Janom

jelena gerbec otkrila nepoznate detalje druzenja sa janom 2 1

Pevačica i bivša učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Jelena Gerbec otkrila je nedavno za Grand nepoznate detalje druženja sa Janom Todorović. Jelena priznaje da je od samog početka karijere učila zanat od nje, da je spavala u njenoj kući i čuvala Janinu ćerku Kristinu.

Sve je počelo pre više od petnaest godina kada je tada mlada pevačica upoznala stariju koleginicu sa kojom je počela da radi i da uči zanat od nje.

jelena gerbec otkrila nepoznate detalje druzenja sa janom

– Ja sam 2006. godine bila na jednom takmičenju u Bosni, tada su se Janine emisije emitovale na istoj televiziji. Tako da sam ja od tada počela sa njom da radim, dosta sam putovala, radila i učila zanat. Njoj sam stavrno beskrajno zahvalna – rekla je Jelena u emisiji „Grand Magazin“.

Da je njihov odnos više izgledao kao porodični, nego prijateljski govori činjenica da je Jelena boravila kod Jane u kući i da je čuvala njenu ćerku koja je tada bila beba.

-Bukvalno mi je bila kao starija sestra, svuda me je vukla i vodila, ja sam tada bila dete imala sam dvadeset godina. Od nje sam sve upijala i gledala, ponašanje sa publikom, repertoar, pevanje. Bukvalno sam spavala kod nje u kući, Kristina se tada rodila, pa smo je čuvale njena rođena sestra i ja, bili smo kao prava porodica – dodala je ona.

jelena gerbec otkrila nepoznate detalje druzenja sa janom 1

Sada se uglavnom sreću na slavljima i veseljima gde rade zajedno, a Jelena ističe da je tempo života kojim obe žive doveo do toga da se sada manje privatno druže, nego ranije.

-Slabije smo sada u kontaktu, ja mislim šta sad ženu da smaram u obavezama je. Setim se često nje, ali znam da je stalno negde na putu – zaključila je Jelena.

BONUS VIDEO – Jelena Gerbec o razvodu

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković