Neda zakazala promociju KNJIGE: Dok mnogi STRAHUJU, ona sa ushićenjem čeka ovaj dan

Balkanska zvezda Neda Ukraden sledeće nedelje upriličiće gala promociju povodom izlaska njene dugo najavljivane knjige ”Zora je svanula”.

Iako mnogi strahuju da li ce se naći u ovoj knjizi, Neda sa osmehom i nestrpljenjem očekuje da njeno delo ugleda svetlost dana i da ljudi saznaju neke stvari iz njenog privatnog i poslovnog života koje do sada nisu znali.

1856128bbefbcc805407cabb875c71779946c662

-U četvrtak sledeće nedelje organizujem promociju kojoj se jako radujem. Biće pozvano mnogo mojih kolega, prijatelja, novinara i sve drage ljude koji su imali neki značaj u mom životu. Ono što me takođe veoma raduje jeste što ću se sa svojom knjigom pojaviti na Sajmu knjiga gde očekujem ljude iz celog regiona da se družimo, da im potpišem knjigu i čujem njihove utiske. Zaista sam se potrudila da sve ali sve, bude na jednom visokom nivou, jer uvek sam bila profesionalac i neko ko je davao najviše od sebe- rekla je pevačica.

Pored promocije svoje prve knjige, Neda ovih dana ima još razloga za slavlje, između ostalog zakazan beogradski koncert za 10.novembar u MTS dvorani. Koncert pod sloganom “Samo je nebo iznad nas“ biće definitivno kruna njene bogate muzičke karijere, koju je pre nekoliko decenija započela baš u ovoj dvorani.

Foto: Andrea Damjanović/ Z. K. Munj,
Autor: T. Bogavac