Login/Registracija

Objasnila sve u jednoj rečenici: Anči Dabetić otkrila za čime najviše čezne „Neka me niko ne dira“ (FOTO)

Poznata pevačica koja je devedesetih godina žarila i palila estradnom scenom Andrijana Anči Dabetić bila je izabrana za mis Jugoslavije 1994. godine, ali joj je muzika najveća ljubav, pa se ovim poslom i dan danas bavi.

Zbog vrlo atraktivnog izgleda imala je bezbroj udvarača, posebno je bila popularna među fudbalerima, a pevačica je sada na Instagramu podelila objavu u kojoj je na šaljiv način otkrila za čime i dalje veoma čezne i kako bi volela da organizue svoj život.

Volela bih da mi je život kao Portugal. Imam pogled na more, dobro vino, niko me ne dira i jednog komšiju sa kojim sam u dobrin odnosima – napisala je pevačica na Instagram profilu, a mnogi njeni pratioci su se složili sa Anči i istakli kako je u jednoj rečenici objasnila sve.

Podsetimo, iako je Anči bila proglašena za najlepšu, zbog političke situacije u kojoj se u tom periodu našla naša zemlja nije ušestvovala ni na jednom takmičenju u lepoti. Dabetićeva je već sa petnaest godina počela da nastupa sa svojim bendom, a 1992. godine snimila prvi album pod nazivom „Anđeo za umornu dušu“. Tada je počeo i njen vrtoglavi uspona na muzičkoj sceni, a ukupno je snimila šest albuma nakon čega se iznenada povukla sa scene.

Foto: Youtube/Printscreen/Grand magazin,
Autor: I.Grk