Login/Registracija

NOVI POČETAK Šabanov naslednik smršao 40 kilograma: „Drugima sam činio dobro, a sebi loše“ (VIDEO)

Pevač Emir Habibović predstavio je publici novu pesmu pod nazivom „Ljubav ničija“ koja za manje od tri dana broji preko sto hiljada pregleda na muzičkoj platformi Jutjub.

Šabanov naslednik kako ga mnogi zovu, je rešio da sa novom pesmom potpuno promeni životne navike, pa je tako smršao skoro 40 kilograma i promenio imidž.

-Posle 15 godina radnog staža, idemo novi početak! Oduvek sam živeo boemskim životom, međutim to mi je škodilo u poslu. Uvek sam nekako drugima činio dobro, a sebi loše. Tada se sve videlo i po mom pevanju i po liniji, bio sam pristupačan svima i davao sam im dušu – kaže on za Grand.

Emir iskreno govori koji je bio prelomni momenat kada je shvatio da mora da menja život iz korena, a otkriva i da je imao zdravstvenih problema.

-Sredio sam sve, hvala Bogu vratilo se na svoje mesto i zdravstveno i po pitanju glasa. Smršao sam skoro 40 kilograma, tada nisam ni primetio koliko je i kilaža uticala na pevanje. Ovo je jedan dobar novi početak – dodaje Habibović.

U razgovoru nam je otkrio da sprema još iznenađenja za publiku, a uskoro stižu i novi hitovi.

-Imam još četiri pesme spremne, hteo sam sve odmah da izbacim, ali sam rešio da do kraja godine pustim jednu po jednu, znači biće u ovoj godini sve. Mislim da publika to zaslužuje od mene, i da čuje nešto uživo, ali i da čuje nove pesme od mene – kazao je Emir, a video pogledajte u nastavku teksta:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković