Login/Registracija

Stanodavac IZBACIO porodicu sa četvoro dece na ulicu, Marija Šerifović odmah reagovala i pomogla: „Koliko je nerazumevanja i nedostatka empatije“ (FOTO)

Pevačicu Mariju Šerifović je ganula priča objavljena u medijima o porodici Ćirić koja je ostala bez krova nad glavom.

Pobednica Evrovizije objavila je na Instagramu printskrin teksta i napisala da želi da stupi u kontakt s tom porodicom. Kurir ju je povezao s trudnom Kristijanom Ćirić, a Šerifovićeva je zahvalila svima koju su nakon njene objave odreagovali.

– Rekla bih da smo svakodnevno izbombardovani brojnim lošim stvarima koje nas na najbrutalniji način podsećaju koliko je neljudi među nama, koliko je nerazumevanja i nedostatka empatije. Mi smo stupile u kontakt i moram da priznam da su me detalji ove priče dodatno uznemirili, kao i činjenica da njena porodica nije u mogućnosti da uzme sopstvene stvari, najneophodnije stvari, stvari za četvoro dece! – rekla je Šerifovićeva za Kurir i dodala:

– Pošto moraju pod hitno da delaju i uzmu svoje stvari, u procesu smo pronalaženja adekvatnog prostora gde ćemo smestiti sve stvari, a potom i zajedno potražiti stan u Surčinu za ovu porodicu, kako deca ne bi proživljavala dodatan stres promene ambijenta, sredine i prijatelja. Volela bih da napomenem svim ljudima da je veoma važno da ova cela priča pokrene i određene pravne konsenkvence za stanodavce, a kad je reč o podstanarima, zaključak je da se prilikom sklapanja dogovora obavezno sve ugovorom i ovekoveči!

Majka ove porodice se u izjavi za medije zahvalila Mariji i objasnila na koji način je pevačica pomogla njenoj deci i suprugu.

– Rekla je da će da nam pomogne da pronađemo stan. Ponudila se da nam i neki period života u tom stanu olakša. Još uvek se nismo dogovorili o detaljima, ali ako sam dobro razumela, ona bi jedan period plaćala kiriju. Da se razumemo, ništa nismo tražili od nje. Nismo s Kurirom pričali da bi se neko sažalio na nas, već da bismo ukazali na bahate stanodavce. Beskrajno hvala Mariji što se založila za nas!

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković/Kurir