Login/Registracija

Novak i Jelena Đoković UŽIVALI U SPEKTAKLU Željka Samardžića: Zaljubljeni kao prvog dana se njihali uz hitove, a KADA SU UPERILI REFLEKTORE NA NJIH svi vrištali od sreće (VIDEO)

Sinoć je, povom Dana zaljubljenih, u prepunom Spensu u Novom Sadu, Željko Samardžić održao koncert za pamćenje.

U najlepšim Željkovim hitovima publika je uživala u višečasovnom spektaklu tokom koga su sa njim uglas pevali svaku pesmu od početka do kraja, a snimci sa ovog događaja ne prestaju da se nižu na društvenim mrežama.

Ipak, iznenađenje večeri bilo je kada su se svetla uperila u Novaka i Jelenu Đoković koji su zagrljeni uživali u koncertu, kada je cela hala uz ovacije pozdravila prvi reket sveta i ponos Srbije koji je još jednom dokazao da je čovek iz naroda koga ispunjavaju sasvim normalne stvari.

https://www.instagram.com/pendic.v

Podsećamo, nakon turnira u Australiji, Novak je bio u Milanu na dodatnim pregledima pred nastavak sezone, a onda je pravo iz Italije otišao u Novi Sad kako bi sa svojom suprugom Jelenom proslavio Dan zaljubljenih.

Nole i Jelena su privukli dosta pažnje, a šetajući gradom Đoković je zastao pored uličnog svirača i ubacio novčanicu. Prvom teniseru sveta se izgleda dopala pesma koju je u tom trenutku ulični svirač izvodio, pa je odlučio da ga počasti.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić