Login/Registracija

Keba ima NEOSTVARENU ŽELJU koja je za svako divljenje i nema nameru da od nje odustane: „O tome sam maštao pre 30 godina“

Za Dragana Kojića Kebu, muzika je mnogo više od zanimanja. Za njega je to ljubav i emocija koja sa godinama još više raste i odavno ga je uverila da je pevanje bilo njegov životni put kojim korača već nekoliko decenija.

Iako iza sebe ima ogroman broj vanvremenskih hitova, od kojih može komotno da živi, Keba i dalje stvara muziku koje mu pričinjava najveće uživanje, a sada je otkrio i kakvi su mu planovi za budućnost.

Ono što je moja želja 30 i više godina…Nekada sam pričao kako ću kada budem imao 50, 60 godina, a evo me sada 50 plus, rekao sam kako ću snimiti šansone kao Dragan Stojinić, ali evo cepam i dalje Brigidi džanum i ništa mi ne smeta, ali to mi je neostvarena želja i ostvariću je– priznao je Kojić koji u poslednje vreme uživa u slušanju eminentnog muzičkog pravca.

Iznenadićete se, ima par meseci slušam ozbiljnu muziku- opere i pronalazim nešto što nisam do sada osetio da to radi u meni. To je biser. Ne mogu biti muzički miran i nikada neću, imam moj skromni studio i kada hoću pevam– rekao je Keba u emisiji „A sad malo mi „.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić