Mili dao Zorani savet zlata vredan, zvezda Granda u ŠOKU „MOLIM?! Tako on mene uči!“ (VIDEO)

ipiccy image 4 4
Instagram/Printscreen/zorana_micanovic_official

Bivša učesnica takmičenja “Zvezde Granda“ Zorana Mićanović osvojila je publiku širom regiona svojom prvom pesmom “Sikter“ koju je dobila na poklon od nekadašnjeg mentora. Da je Mili dobro procenio da talentovana Šapčanka ima sve predispozicije da postane velika zvezda svedoče milionski pregledi i brojni nastupi.

Provereno dobar tim, Mili i Zorana rešili su da nakon neverovatnog uspeha uplove u nove zajedničke projekte te je zvezda Granda na društvenim mrežama pokazala kako teku njihove pripreme.

S obzirom da su zbog poslovnih obaveza pričekali sa radom na novim projektima, Zorana je uz selfi poručila -Posle sto godina!

Screenshot 20230215 104952 Instagram 1
Instagram/Printscreen/zorana_micanovic_official

Ovakve pesme pevaš kao da nećeš da dobiješ bakšiš- objašnjavao je Mili, a Zoranina reakcija je potpuni hit.

-Molim?!

-Tužno pevaš, nema bakšiša, tužno- nastavio je da joj objašnjava nekadašnji mentor nakon čega se pevačica našalila i nasmejala sve:

-Tako on mene uči, ništa da ne zaradim!

Podsetimo, nakon prvog singla Zorana Mićanović objavla je i numeru „Poljubi me kad sam pijana“, a mnogi su tom prilikom komentarisali da je drugi singl pao u senku zbog popularnog „Siktera“ te je zvezda Granda otvorila dušu za Grand i priznala kako se zbog toga oseća.

-Ne ide mi na živce to što pričaju, jer ja obe svoje pesme volim iako priznajem, nećemo da se lažemo da „Poljubi me kad sam pijana“ da je prošla kao prva. Ali idemo dalje, ja se ne osvrćem na to, ne može svaka pesma da bude hit, a i „Sikter“ je moja lična karta- priznala je i tada otkrila da uskoro ulazi u Milijev studio gde se pripremaju nove pesme, što se sada i desilo.

4d3e0aa457afe1aaa1ef16a5f022b3a9d835fd45

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović