Login/Registracija

NOSTALGIČNA OBJAVA naše voditeljke PROBUDILA LAVINU EMOCIJA među pratiocima: „Budućnost je lepši deo mog života“

Pred kraj svake godine, sumiraju se utisci i prave planovi za narednu, a ukoliko se potrefi da vam je rođendan tik pred praznike onda je to dodatni razlog da se osvrnete na prethodnih 12 meseci i poželite nove želje.

U susret svom 55. rođendanu, Vesna Dedić podelila je seriju crno belih fotografija iz detinjstva koja do sada nismo imali prilike da vidimo i podsetila nas da je mladost stanje duha, a ne broj godina.

Sledeće nedelje imaću 55 godina. Generacija X čije su fotografije iz detinjstva crno bele i retke, a na poleđini su očevi čirilicom ispisivali datume nastanka…55, a ja sam i dalje radoznala šta sve lepo i zanimljivo još može da mi se desi, nepopravljivo ubeđena da je budućnost lepši deo mog života i da je put ka sreći I uspehu popločan dobrim namerama ljudi. Uvek pred rođendane dok šaljem pozivnicu za žurku prijateljima i biram haljinu listam i albume koji me podsete na Danila Kiša…“bio je bolestan od neizlečive mladosti“. Valjda je to lepi usud generacije X iliti kako nas neki sociolozi nazivaju „MTV“ generacije- napisala je ispod fotografija.

Ovom objavom raznežila je veliki broj svojih pratilaca koji su joj u komentarima odgovorili emotikonima srca i brojim komplimentima na račun njene vedrine.

„Divna si“, „Prelep tekst, tako živopisan i tačan“, „Sjajna kao i uvek“, samo su neki od istaknutih komentara njenih obožavatelja.

Foto: Z.K.Munja/ instagram,
Autor: S. Čumić