Login/Registracija

„KLIZAO SE NIZ KRADENE BUNDE, MAMA JE BILA HAJDUK“, Olivera Ćirković otkrila ŠOK DETALJE o odrastanju sina

Iza profila velikog broja kriminalaca krie se teško detinjstvo i odrastanje u disfukcionalnim porodicama, međutim nekadašnja pripadnica „Pink Pantera“, Olivera Ćirković ličnim primerom dokazuje da je moguće i suprotno.

Naime, odrasla je u tradicionalnoj i zdravoj porodičnoj atmosferi za koju smatra da je bila njena snaga na putu ka uzlasku iz kriminala koji je jako težak.

Porodični duh prenela je i u svom domu tokom odrastanja njenog sina koji je oduvek znao čime se njegovi roditelji bave, međutim ona je tu opasnu stvarnost drugačije shvatao.

– Moje dete ceo život zna da ja i njegov tata činimo to što činimo. Moje dete nije raslo uz kult: „Živeli kriminalci i dobro je baviti se kriminalom“, ja sam odvojila ta dva sveta i ne znam kako sam uspela. On je to shvatao da mama donosi neku robu, mama je hajduk , evo zlato na stolu evo bunde. Sećam se pravili smo tobogan od bundi i on se kliza niz kradene bunde– priča Olivera u čijem je domu život bio drugačiji od svega što se vezuje za kriminalce.

– U kući se pratio sport, moj suprug je romantičar… Nije on odrastao krimi rad, opasna muzika, šmrčemo kokain. Ja zdravo živim celog života, lopta je sastavni deo naših života, spoj nespojivog ne znam da objasnim naše života. Moj sin zato danas ima širinu, njega je kriminal uništio njemu je zapisano kako me odnose antiterorističke jedinice, kriminal mu je uzeo mamu, ali je sada svestan svega na ovom svetu i dobrog i lošeg– objasnila je u emsiji „Grand Magazin“ koju možete pogledati klikom na video ispod.

Autor: S. Čumić