Nikolina Kovač u drugom stanju naišla na jezive osude: „Imala sam 21. godinu kada sam ostala trudna, roditelji nisu mogli…“ (VIDEO)

Nikolina Kovač i Saša Kapor već dugo vode srećan porodičan život, a ona je u razgovoru za Grand otvoreno govorila kako se slažu u braku.

Iako se udala veoma mlada, Nikolina ističe da joj Saša pomaže u svemu i da su jedno drugom neizmerna podrška.

-Naravno, kada ja ne mogu da odvezem Nikolaja na trening, on ga odveze. Kada imam više obaveza, on uskače i mi smo bukvalno tim. Nije to bilo od početka tako, mi smo kao klinci ušli u brak, ja sam imala 21 godinu, a on 27 što je za muškarca jako malo. Učili smo i shvatili da smo jedno drugom najpotrebniji i da trebamo da budemo timski igrači, pa će ishod biti bolji i za mene i za njega. Isterivanje pravde i trošenje energije na to ko je u pravu, a ko ne, to je porez koji ne treba da se plaća ako ne mora – objasnila je pevačica.

Untitled 11
Nikolina Kovač

Mnogi na početku nisu verovali da će njihova ljubav opstati, a onda je Nikolina sa samo 21. godinom rodila dete.

-Ja sam bila treća godina fakulteta i kada sam odlučila da se bavim javnim poslom, roditelji su me podržali, kao i za sve, ali su mi rekli moraš da budeš mudra i pametna. Bilo je nepoverenja kada sam rekla roditeljima da sam trudna sa 21. godinom, ali ja sam uvek neko ko je radio stvari kako oseća. Možda su one bile pogrešne u datom trenutku, ali ja sada mog Nikolaja koji ima 11 godina ne bih dala ni za šta naa svetu i ni za kakve turneje i albume. Mislim da je zdrava porodica najvažnija jedinka i bez nje smo jako ranjivi, to je nešto što je bezgranično vredno – istakla je Nikolina u razgovoru za Grand.

Untitled 12
Nikolina Kovač

BONUS VIDEO: Saša Kapor dolazi sam na svadbu Darka Lazića

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković