Nikola Rokvić staje na crtu Švarcenegeru, popadaće vam vilice od ovog prizora (VIDEO)

nikola rokvić švarceneger

Nikola Rokvić u potpunosti se posvetio radu na svom fizičkom izgledu, a ako je suditi po poslednjem snimku sa treninga koji je danas objavio, može se zaključiti da je pevač na dobrom putu da postane Mister Olimpija.

nikola rokvić švarceneger
Nikola Rokvić Švarceneger ? / Printscreen Instagram story nikolarokvic

Nikola ne propušta intenzivne treninge snage, a njegovi bicepsi su pravi dokaz da je na dobrom putu da sustigne Arnolda Švarcenegera koji je u mlađim danima bio idol generacija muškaraca.

Rokvić inače osim odlazaka u teretanu praktikuje zdrave stilove života ali i šetnje prirodom i planinarenje, a o tome koliko je ponosan na svoju odluku da se ozbiljno prepusti sportsko-rekreativnim aktivnostima govorio je još pre više od godinu dana.

-Čini mi se da sam prvi put uzeo uzde u svoje ruke… 10 meseci pravilnog rada sa Milanom i zdravog načina života, neki će reći patnje, ali moraću da vam odam tajnu… Uživao sam, radovao se svakom treningu, dobroj ishrani, bistrini uma i skladu mog bića! Bez patnje, već konstante radosti i inspirativnih napredaka! A tek sam počeo– sa osmehom je poručio Nikola prošle godine.

BONUS VIDEO: Nikola Rokvić progovorio o pokojnom ocu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić