Ivan Bosiljčić učinio neverovatnu stvar za Nikolu Rokvića na njegovom putu do Grčke: „Čovek bez čoveka ne može“ FOTO

nikola rokvic h

Već 28 dana, Nikola Rokvić pešači kako bi ostvario svoj cilj dolaska do manastrira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj, a na tom putu skuplja pare, koje će usmeriti za pomoć.

Rokvića su na ovom putu podržale brojne javne ličnosti, među kojima je i glumac Ivan Bosiljčić koji ga je i posetio.

n r

Nikola Rokvić Ivan Bosiljčić

– Ima ljudi koji zbog bratske ljubavi izdvoje vreme, polete, slete, kao rajske ptice, donesu milost, radost i potvrdu, da čovek bez čoveka ne može! Moj brat Ivan Bosiljčić mi oplemeni srce! Hvala ti do večnosti! – napisao je Nikola u svojoj objavi.

Podsećamo, Nikola se svakodnevno zahvaljuje ljudima na donacijama koje uplaćuju, a svoj doprinos dali su i Novak i Jelena Đoković.

Pomaže Bog dragi ljudi, evo 25. dan, ja sam na 22. kilometru, nastavljamo ovaj put za dečiju radost i prikupljamo novac za dečiju onkologiju u Nišu. Ja bih želeo javno da se zahvalim dragoj Jeleni Đoković koja je podržala našu misiju i koja je od srca dala donaciju. Jelo, pozdravi mi Noleta, živi bili, Bog vas blagoslovio rekao je Nikola.

BONUS VIDEO- Nikola Rokvić o hodočašću i porodici:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Č.