Bojana Barović spakovala kofere i krenula za Grčku: Sledi susret sa Nikolom Rokvićem, deca i ona preplavljeni emocijama (FOTO)

zika jaksic rasplakao gledaoce pricom o marinku rokvicu 2

Pevač Nikola Rokvić pre 28 dana krenuo je na hodočašće do manastira Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj.

Nikola Rokvić nedavno je otkrio da je novac sakupljen, ali da on nastavlja put Egine kako bi sakupio sredstva za dečiju onkologiju u Nišu.

Njegova porodica mu je velika podrška u ovom njegovom poduhvatu, a Bojana je sada spakovala kofere i sa decom krenula put Grčke.

image 6 3

Naime, Bojana se oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila fotografiju koja je nastala ispred aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu. Ona je nasmejana pozirala sa decom, a uskoro će se sastati sa Nikolom u Grčkoj.

Bojana je nedavno, na svom Instagram profilu, objavila video na kom je sa Nikolom i decom, a tom prilikom je otkrila kako izdržali ovih 18 dana hodočašća.

Ovih 18 dana od kako je Nikola krenuo na put su protekli u raznim emocijama.. Radosno, tužno, zabrinuto, veselo, uzbuđeno i još mnogo opisa bih imala za ove dane, ali ako moram da izaberem jedan, rekla bih – čudesno – napisala je Bojana.

BONUS VIDEO: Nikola Rokvić – Live Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / Instagram / bojanabarovic,
Autor: K.Marković