Login/Registracija

OŽENIO SE NIKOLA RAĐEN! Mlada je sijala u prelepoj venčanici u kojoj se nazirao trudnički stomak (VIDEO)

Nakon priča o porodičnom nasilju i razlazu od pevačice Milice Ristić oženio se Nikola Rađen. Slavni sportista i njegova izabranica uspeli su, uprkos pričama o fizičkom zlostavljanju, da izglade odnose, pomire se a posle saznanja da će postati roditelji doneli su odluku da sve nesporazume ostave iza sebe i život provedu zajedno. 

Venčanje kao logičan sled, dogodilo se juče u Hramu Svetog Save u Beogradu, a zatim je u sledilo i opštinsko sklapanje braka u prestoničkom restoranu, gde je priređeno i raskošno svadbeno veselje.

U prisustvu kumova, roditelja, članova najuže rodbine i prijatelja oženio se Nikola Rađen, presrećan što će kroz par meseci postati otac trećeg deteta. Elegantno obučen u tamno odelo i belu košulju vaterpolista se obećao svojoj izabranici na večnu ljubav, a isto je i ona učinila obučena u sneg belu haljinu, u kojoj joj se nazirao trudnički stomak.

Novopečene mladence i zvanice zabavljali su tamburaši, a na osnovu par slika koje su dospele na društvene mreže može se zaključiti da je proslava bila za pamćenje, po svemu drugačija od venčanja koje je Nikola imao sa pevačicom Anom Kokić.

Za informaciju da li je pop zvezda čestitala bivšem mužu, javnost je ostala uskraćena ipak ne sumnja se da su ćerke sportiste Tea i Nina prisustvovale očevom venčanju sa Milicom, koju su prihvatle od prvog dana.

Podsetimo, Nikola i Milica nedavno su objavili da je pevačica trudna, te da će njihova porodica uskoro postati bogatija za još jednog člana. Njih dvoje su posetili  Kosovu i Metohiji, tog dana su posetili manastir Draganac gde su obavili pričešće na liturgiji, a onda će se i veriti.

Naime, njih dvoje hteli su da se venčaju u Gračanici, ali za to nisu dobili dozvolu, pa će se taj čin održati u Hramu Svetog Save u Beogradu.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić