Login/Registracija

Marina Perazić je trpela porodično nasilje, pa otkrila sve: „ĆUTALA SAM DA BIH SAČUVALA ZUBE I VILICU“

Pevačicu Marinu Perazić pored pesama, upoznali ste tokom jednog rijalitija, gde je ispričala da je život nikada nije mazio. Marina je u Jugoslaviji žarila i palila, muškaci su uzdisali za njom, a ona danas izgleda potpuno drugačije. 

Kada sam se pojavila na sceni, nisam bila svesna svoje lepote. Sve ovo je Bogom dano i ničim zasluženo. Pojavila sam se na svojoj prvoj emisiji, otpevam tu pesmu sa uzdasima i odjednom sam bila proglašena za se*s simbolom, a ja imam diplomu inženjera građevine, to je za mene na neki način bila uvreda – iskrena je pevačica.

Naime, Marina se nije puno promenila za ovih par godina. Ona je i dalje plavuša sa osmehom kojem nije dozvolila da nestane uprkos svemu što joj se izdešavalo. Ono što je još uvek isto jesu njene plave lokne i osmeh. Pored ispovesti o nasilju, tužne vesti iz života Marine Perazić stigle su i pre dve godine kada je njen otac u jeku pandemije preminuo u 88. godini.

Inače, Perazićeva je u maju napunila 64 godine, ali mnogi komentarišu da izgleda kao da ne stari.

Iako je pretpela porodično nasilje, to je nije pokolebalo da nastavi da se bori kroz život. O njenom braku sa Ivanom Firčijem, dosta se pisalo čak i nakon njihovog rastanka, budući da ni godinama kasnije nisu prestali da negativno govore jedno o drugom.

 Ivan je znao da me udari u nekoliko navrata. Ali nikada nisam ni pokušala da mu vratim. Shvatila sam da ne vredi sa njim ulaziti ni u kakvu raspravu. Bio je prek po prirodi. Želeo je da me provocira. Ćutala sam zarad mira u kući, kako bih sačuvala svoje lepe zube, nos, vilicu… Kad sam dobila prvu modricu, trudila sam se da druge ne isprovociram, ali ih je bilo – govorila je Marina o agoniji kroz koju je prošla.

 Svaki put kada joj zatreba publicitet, Marina je pričala takve priče, a svi ljudi iz javnog života znaju da se nakon određenog vremena pamti samo fotografija koja nam je objavljena u novinama. Iako to tada nije bilo prijatno, sve što se dešavalo između Marine i mene sada se čini kao dobra zabava – rekao je Ivan Firči i dodao:

– Jednog dana sam se vratio i zatekao prazan stan, jer je decu odvela bez najave, što me je šokiralo i pogodilo.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić