Login/Registracija

Ko mu ne bi pozavideo? Zbog nove fotke svi bruje o LEPOTI Milijeve supruge (FOTO)

Popularni kompozitor i producent Aleksandar Milić Mili nije od onih koji svoju dugogodišnju ljubav ističe u prvi plan te ga retko u javnosti možemo videti sa deset godina mlađom suprugom Ninom. Ali jedno je sigurno, da Mili može da kaže da ipred sebe ima pravu lepoticu.

U to nas je ponovo uverio novom fotografijom na društvenim mrežama, a oni koji do sada nisu imali prilike da vide njegovu lepšu polovinu ostali su zatečeni. Nina se može pohvaliti nestvarnom lepotom i mladoliki izgledom, za šta je zaslužan srećan život koji vodi sa svojom porodicom.

Danas su, a malo ko zna da je njihovo upoznavanje bilo kao sa najromantičnijih filmova. Davne 2004. godine Milijeva sadašnja supruga studirala je u Italiji, gde se par i upoznao. Međutim, nije sve teklo po planu, bar naizgled, budući da je Nina tada bila u dugogodišnjoj vezi.

Lepo ti da prekineš tu vezu a od sutra krećemo ti i ja– nije časio časa Mili, nakon čega je i zaprosio, a od tada imaju skladan i srećan brak.

– Od tada do sada imamo najsavršeniji mogući brak, da sam ga crtao ne bi bio takav. Lepšu i pametniju osobu od nje nisam mogao da sretnem. To što je meni Nina pružila u braku je neiscrpan izvor za stvaranje najlepših ljubavnih pesama a ponekad mi se čini da sam pesme koje sam pisao pre nego što sam je upoznao, pisao upravo njoj– rekao je Mili svojevremeno.

BONUS VIDEO Životna priča Aleksandra Milića Milija

Foto: Instagram/ Grand,
Autor: J. Jović