SVETSKA EKSKLUZIVA U GRAND PRODUKCIJI: Potpisan ugovor sa najtraženijim grčkim kompozitorom

Grčki producent i kompozitor Fivos, koji je svojim velikim hitovima stekao svetsku slavu, došao je u Beograd i to zbog „Grand“ produkcije i ugovora koji je potpisao sa najvećom izdavačkom kućom na Balkanu.

Kako Grand portal saznaje, Fivos se nedavno sastao sa direktorom „Grand“ produkcije Goranom Šljivićem, a prilikom jedinstvenog susreta dogovorena je saradnja između hitmejkera i najtraženije produkcijske kuće.

Naime, u dogovoru sa čelnikom produkcije grčki producent i jedan od najpopularnijih kompozitora u narednom periodu komponovaće nekoliko pesama koje će biti dodeljene ekskluzivcima „Granda“.

Fivos potpisao ugovor sa Grandom 1

Fivos i Grand produkcija ostvarili saradnju

Ekskluzivnu saradnju renomiranog kompozitora i muzičke kuće „Grand“ potvrdio je direktor najveće produkcijske kuće Goran Šljivić.

To je svakako velika vest koja će obradovati sve naše izvođače, a svakako i publiku. Grand produkcija potpisala je ekskluzivni ugovor sa grčkim kompozitorom Fivosom koji će specijalno za nekoliko Grandovih ekskluzivaca uraditi nekoliko pesama – rekao je Goran Šljivić i dodao da mu je veliko zadovljstvo što će Grandovi pevači imati priliku da sarađuju sa poznatim imenom u svetu muzike.

Fivos potpisao ugovor sa Grandom 3

Podsetimo, Fivos je napisao neke od najvećih hitova koje su kasnije sa grčkog obradile najveće srpske zvezde među kojima su Ceca Ražnatović, Aca Lukas, Jelena Karleuša i drugi. Takođe, potpisuje najlepše pesme Antonisu Remosu, Sakisu Ruvasu, Eleni Paparaziu, kao i mnogim drugim grčkim zvezdama čije su hitove obradili naši pevači.

Mnoge zvezde najveće produkcije na Balkanu, kojima je istekao ugovor, nedavno su obnovile ugovor sa “Grandom” i na taj način ukazale zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i poverenje kući koja ih je i proslavila.

Fivos potpisao ugovor sa Grandom 2

Mirza Selimović, Dejan Matić, Jelena Kostov, Katarina Živković i mnogi drugi produžili su ugovor koji podrazumeva distribuciju njihovih pesama na digitalnim platformama.

Posle devetogodišnjeg ugovora sa „Grand“ produkcijom, pobednik „Zvezda Granda“ Mirza Selimović je ozvaničio nastavak saradnje sa kućom koja vodi računa o zaštiti interesa naših najpoznatijih pevača, kao i o izdavanju njihovih pesama i predstavljanju na Jutjubu, Spotifaju, Dizeru i drugim popularnim muzičkim platformama.

-Od samog početka karijere sam bio zadovoljan saradnjom koju godinama imam sa Grandom i smatram da ono što dobro funkcioniše ne treba menjati. Posle devet godina ugovora sa kućom koja me je i proslavila nastavljamo saradnju, ali ovoga puta u smislu distribicuje svojih novih pesama na muzičkim platformama– rekao je Mirza za Grand i dodao:

-Album pod nazivom “Pusti da vjerujem” i projekat na kojem smo dugo i pažljivo radili je konačno spreman. Zadovoljstvo mi je što će moj novi album biti u diskografskom smislu deo Granda.

Mirza Selimovic produzio ugovor

Dejan Matić je još jedan u nizu pevača koji su rešili da sebi obezbede najviši stepen profesionalizma, kada je reč o poslovanju na striming servisima.

Dobre stvari ne treba menjati. Grand je sa mnom od mojih početaka, od 21. novembra 2002. godine, kada mi je izašao prvi album. Evo 21 godinu se družimo i sarađujemo. Kada se spoji veliko prijateljstvo i jedna ozbiljna saradnja to je jednostavno recept za uspeh – ponosno je istakao Dejan za Grand.

U ime produkcije, ugovor sa Dejanom Matićem potpisao je direktor Goran Šljivić, a pevač je otkrio i da ima velike planove o nastvaku karijere, kao i da će mu produkcija biti veliki vetar u leđa.

-Ostao sam dosledan i nadam se, pa minimum još jedno 30 godina, pa u penziju – dodao je Matić.

Dejan Matic ugovor

Nastavak saradnje ozvaničila je i Katarina Živković koja nije skrivala zadovojstvo što je u “Grandu” imala priliku da stane rame uz rame sa najvećim zvezdama poput Lepe Brene, Ace Pejovića i drugih.

-Radujem se nastavku saradnje sa dragim ljudima iz Granda i sigurna sam da će moja karijera nastaviti u još boljem uzlaznom smeru. Nisam uopšte imala dilemu kada je reč o novoj saradnji, jer su se i do sada pokazali kao vrhunski profesionalci tokom vođenja moje ranije karijere – rekla je Jelena Kostov koja se nedavno vratila sa porodiljskog odsustva i sada vredno priprema nove pesme kojima će uskoro obradovati verne fanove.

jelena kostov potpisala ugovor sa grandom 2

BONUS VIDEO: Mirza Selimović potpisao ugovor sa Grandom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/A.Dačić