Login/Registracija

Nikad nećete pogoditi kako se zove Bađi: Danas je kralj veselja, a ime mu malo ko zna

fb8fd35c9a693bc4193c4b3f50cc8eabfab55416

Kada se kaže Bađi, jasno je da je reč o najtraženijem pevaču na privatnim veseljima koji je već decenijama sinonim za dobar provod. Međutim malo ko zna kako se Bađi zaista zove!

Bađijevo pravo ime je Stanko Nedeljković. Iako je na proslavama često viđen, to nije slučaj i sa televizijskom publikom.

Bađi iza sebe ima preko tri decenije bogate karijere, a svojih orvih muzičkih koraka popularni pevač se nedavno prisetio pred Grandovim kamerama.

– U petom razredu sam počeo da pevam, uvek sedeo u zadnjoj klupi i nešto pevušio. I onda me nastavnik izvede na tablu a ja otpevao “Crven fesić nano“ i dobijem trojku. Nikad ništa drugo nisam odgovarao, samo tu pesmu– ispričao je pevač.

badji

Sa sao trinaest godina počeo je da radi svadbe, a danas ga mnogi nazivaju kraljem bakšiša, i to opravdano.

Neko je radio ceo mesec za onu jednu novčanicu od 10 miliona, a ja doneo još takvih pedeset. Sećam se da sam kupio poni biciklu, mami frižider, sobu spavaću i otišao na more mesec dana. To je bila para kao danas 5 hiljada evra– prisetio se dolaska sa jedne od tezgi.

8e7628e339646f7cbda6817d0c1a4383eb665b7b

Ono što je svima posebno šokantno je što je Bađi za toliko godina uspešne karijere snimio samo jedan spot i to pre čak osamnaest godina.

Osim što nastavlja da radi punom parom, popularni pevač ne planira da tek tako troškari novac, već da pametno ulaže i stvara.

 Biće restoran ili zgrada ili hotelčić neki…Ne može se više, jednostavno te svadbe koje radim su jako teške. U 4 ujutru se ustaje, za 3 dana promenim 4 grada i onda dođem kući i nemam živaca, smetaju mi svi. Trebalo bi da se povučem u mirnije vode, sad shvatam zašto je Šaban išao da peca, tražio tišinu i mir- otkrio je Bađi za Grand.

BONUS VIDEO

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović