Login/Registracija

Ćerku Nevresa Hadžića svi obožavate, a žena je prava carica: „Ne postoji idealno, ali naš brak je takav“

Kažu da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, ali i mnogo ljubavi i pažnje čime se nekadašnji pobednik „Nikad nije kasno“ Nevres Hadžić može pohvaliti da ih ima u izobilju.

Kako je i sam mnogo puta isticao, bez podrške porodice ništa u životu ne bi postigao jer su mu oni bili najveći vetar u leđa i motivacija na putu ka uspehu, ali i životnoj borbi.

Njegovu naslednicu Elmu, koja je talenat nasledila od oca zavoleli ste već posle jednog otpevanog stiha, ali moge zanima ko je supruga nekadašnjeg pobednika.

Oni koji su pratili najpopularniji šou „Nikad nije kasno“ imali su prilike da upoznaju pevačevu lepšu polovinu Elviru sa kojom uživa skoro tri decenije u skladnom braku.

Da bi nešto opstalo treba negovati, a Nevres se trudi da svojoj izabranici i danas priređuje život kao iz bajke te popularni par slobodno vreme često provodi na putovanjima.

Idealan i srećan brak je kako Nevres tvrdi ključ uspeha njegove porodice te je otkrio i recept njegove ljubavne idile.

-Moja porodica i ja smo mnogima u Srebreniku uzor. Imam idealan brak, ne postoji idealno ali ja to imam. Sa svojom ženom sam od prvog dana od kad smo se upoznali, a tako učim i svoju ćerku. Recept je samo da se volite, da budete verni i pošteni- objasnio je pevač svojevremeno za Grand.

Podsetimo, nekadašnji pobednik šoua „Nikad nije kasno“, Nevres Hadžić iz Srebrenika nedavno je za Grand sumirao brojna dešavanja koja su ga zatekla prethodnih meseci, a jedo od najlepših je veridba njegove jedinice Elme.

-Kao i svaki roditelj, jako sam srećan što smo moja supruga i ja dočekali jednu tako radnosnu vest, a još više me raduje što je i moja kćerka srećna. Bilo je i suza radosnica, a naravno i malo slavlja sa mojim najbližim prijateljima- sa osmehom je istakao, ali i priznao da mu odvajanje od mezimice veoma teško pada.

-Naravno da mi teško pada… Svakako da mi je teško, ali me isto tako raduje što će provesti ostatak života sa osobom koju voli i koji je ceni i poštuje!

Foto: Instagram/Facebook,
Autor: J. Jović