Login/Registracija

Veliki razlog za slavlje u domu Nermina Handžića: „Presrećni su, svi mi čestitaju“

Pre samo tri nedelje pobednik „Zvezda Granda“ Nermin Handžić objavio je svoj prvenac pod nazivom „Prva ljubav“ i već danas slavi milion pregleda na Jutjub platformi.

Za mladog Handžića koji je na samom početku karijere ovo je nakon pobede u popularnom šouu, veliki uspeh te ne krije da je sa bliskim ljudima proslavio prvo milionče.

-Kako nisam! Naravno, to je zajednički uspeh Violete, Tašketa i mene! Oni su presrećni, svi mi čestitaju i jako puno poruka mi stiže. Mogu da kažem da sam stvarno ponosan i da se nadam da će se tako i nastaviti- rekao je za Grand.

Provereno dobar tim koji je radio na Nerminovom prvencu, Taške i Braja, uradili su pravu stvar, a nema sumnje da će pevač i u buduće slušati starije i iskusnije od sebe.

Dogovorimo se za sve, vrlo lagano zato što se obostrano poštujemo, obostrano smo se zavoleli i stvarno ih slušam kao da slušam svoje roditelje. Što se tiče prve pesme, meni se na prvu svidela jer je stvarno nekako hitčna, i ja mislim da će dobro proći– istakao je pevač nedavno.

Da li vam se dopada nerminov prvi singl?

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović