Zavirite na 60. rođendan Žike Jakšića: Pola estrade se okupilo, gala žurka počinje (VIDEO)

Idejni tvorac najemotivnijeg šoua „Nikad nije kasno“, Žika Jakšić danas proslavlja jubilararni rođendan, a zbog njegove neverovatne energije i harizme malo ko bi poverovao da voditelj puni 60. godina.

Žika je rešio da 60. rođendan proslavi kako dolikuje te je organizovao gala slavlje u jednom luksuznom prestoničkom restoranu, a ekipa Grandovog portala nalazi se na licu mesta.

žika jakšić rođendan
Žika Jakšić rođendan

Žika Jakšić rođendan – Voditelj okupio estradu

Veliki broj javnih ličnosti polako stiže na žurku, a među prvima se pojavio Neša Manojlović koji je uprkos umoru došao da ispoštuje svog prijatelja.

-Umoran sam toliko da na oči ne vidim, ali spreman sam za žurku- kroz smeh je rekao Manojlović.

rođendan žike jakšića

Odmah za njim stigli su i Sloba Đurković i Željko Samardžić koji su ispozirali pred Grandovim objektivom.

sloba djurkovic
WhatsApp Image 2024 02 06 at 19.10.24

Žika Jakšić okupio estradu na proslavi 60. rođendana

Ništa manje raspoloženi nisu bili ni Veselin Jevrosimović i finalista šoua „Nikad nije kasno“ Arno Muhlhausen koji se pojavio u pratnji svoje lepše polovine.

rođendan žike jakšića

Spremna da se dobro zabavi večeras je i bivša učesnica „Zvezda Granda“ Ivana Dimkovski koja se ispred restorana pojavila u elegantnoj zelenoj haljini.

žika jakšić godište

Odmah za Ivanom stigao je i njen kolega Isak Šabanović, a potom i pevačica i članica žirija „Zvezda Granda“ Snežana Đurišić sa svojim partnerom Vanjom.

Sneža je zablistala u dugoj pink haljini i sa osmehom pozdravila sve okupljene pripadnike sedme sile.

žika jakšić jubilarni rođendan

Raspoložena za žurku godine bila je i Neda Ukraden koja je stigla sa širokim osmehom, a odmah za njom pojavili su se Saša Matić i njegova supruga Anđa.

60. rođendan žike jakšića

Ispred restorana okupili su se i Lidija Ocokoljić sa suprugom Predragom, Dejan Ćirković Ćira, Saša Milošević Mare i Gabrijela Pejčev.

proslava žikinog rođendana
žira žika rođendan
žirka jakšić rođendan
60. rođendan žike jakšića

Naravno Jakšićev rođendan ne bi mogao da prođe bez direktora Granda Gorana Šljivića koji je došao u društvu supruge.

Odmah za njim stigli su i Milan Dinčić Dinča i Frajle, koje su dugogodišnje prijateljice autora emisije „Nikad nije kasno“.

sljiva zika rodj

Nasmejani i veseli stigli su Ivica Dačić u pratnji svoje lepše polovine, a sa njima i Milica Jokić i Luka Dačić koji su porodično ispozirali pred okupljenim fotoreporterima.

Ivica je poznat kao veliki boem te ne čudi što je spreman kao zapeta puška da večeras uživa u muzici, iću i piću.

-Žika je čovek za koga niko ne zna kako se zove (smeh)!- našalio se Dačić sa novinarima.

žika jakšić rođendan

Među Žikinim prijateljima su i Jelena Gerbec, Mlađan Dinkić i Endži Mavrić koji su se pojavili u pratnji svojih lepših polovina.

image 6487327 2

Na rođendan Žike Jakšića stigla je i Milica Todorović u pratnji novog dečka, a zatim i Milica Pavlović, Bane Obradović, pevačica Mira Mirković, Aleksandra Mladenović u društvu kume Vanje Mijatović.

Capture 4
WhatsApp Image 2024 02 06 at 20.34.21 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/ A. Dačić