Nepoznati detalji braka Harisa i Meline, pevač otkrio sve: „Peglam košulje i perem sudove sam, ona mi je rekla da lažem“

HARIS DZINOVIC NNK SNIMANJE 06092023 FOTO MUNJA 9
Nepoznati detalji braka Harisa i Meline

Javnost je i dalje u šoku nakon vesti da se pevač Haris Džinović razvodi od supruge Meline, nakon dve decenije idiličnog braka.

Oni nikada u medijima nisu iznosili detalje iz privatnog života, ali je pevač jednom prilikom ispičao kako je Melina reagovala kada je prvi put došla u Pariz kod njega.

IMG 4941
Nepoznati detalji braka Harisa i Meline

Kako je tamo sam živeo, njegova tadašnja devojka ostala je u šoku kada je videla kako je složen njegov gardarber, pa je mislila da u tom stanu ne živi sam.

-Prvo, Meline ne pegla ni sebi, ja peglam košulje sam i sve, još od malih nogu, čak i šijem. Kad je Melina došla u Pariz, otvorila je plakar i videla kako je sve složeno i pitala je s kim živim… Ja sam rekao da živom sam, a ona je rekla da lažem, nije mogla da veruje – rekao je Haris nedavno u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Nepoznati detalji braka Harisa i Meline

FOTO MUNJA 17042014 9 1
Nepoznati detalji braka Harisa i Meline

Haris je zatim ispričao da je od detinjstva naučen da sve radi sam, pa čak i da nakon pripreme jela opere sudove, što neki muškarci na njegovom mestu nikada ne bi uradili.

-U našem narodu postoji jedan izraz, ali ga ja neću upotrebiti, mogu da kažem da sam perfekcionista. Imam dosta slobodnog vremena, ničim drugim se ne bavim osim muzikom, a to je posao dva, tri sata uveče i onda sam slobodan. Ko mene je suđe oprano kada kuvam, nema tanjira koji nije opran i kada se završi priremanje jela, sve je oprano – kazao je on u pomenutoj emisiji.

BONUS VIDEO – Haris Džinović o porodici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F. Pavlović/I.Vuković,
Autor: A. Milinković