„Bila sam psihopata“ Ovako je Melina govorila o braku sa Harisom Džinovićem: „Ispostavilo se da sam pogrešila“

melina i haris 1 1

Danas je kao bomba odjeknula vest da su Haris Džinović i njegova supruga Melina odlučili da stave tačku na brak nakon 22 godine ljubavi.

Uprkos razlici u godinama Haris i Melina su godinama važili za jedan od najskladnijih parova na estradi.

O njihovoj ljubavi lepa dizajnerka govorila je mnogo puta, a često je isticala da početak romanse nije bio bajan.

Kad sam 2003. godine sa Harijem bila u Parizu, to ne možeš da odoliš šopingu… Bili smo u Dioru i ja ne mogu da se odlučim između troje cipela. Pri tome, ja sam slon, ja sam trudna i ne mogu da stanem na štikle. I meni Hari kaže ‘Ženo, šta će ti to, mlada si, lepa si, pogledaj tu kosu, to lice. Obuci starke, obuci farmerke, zaveži konjski rep, ne treba ti ništa, koristi tu mladost’. Ja se okrenem i kažem mu ‘Je l’ li ti to stipsa, je l’ ti to meni pričaš da nećeš da mi kupiš?’ Čovek je samo rekao ‘Bože sačuvaj, kupi sve, neću da se raspravljam’. Posle je on meni objasnio, nakon četrdesete godine treba skuplja garderoba, da te podigne, ali mladost treba iskoristiti, biti neopterećena i uživati. A ja sam celu mladost provela misleći da mi nešto fali, pa sam naučila to da cenim tek kad sam izgubila– ispričala je Melina jednom prilikom i otkrila da je Haris oduvek bio široke ruke, bar kada je u pitanju ona.

On nije materijalista, on ne nosi sat, ali pedanterija je neviđena, kad se crno ispere to nije više crno. I konformista je, mora da mu bude udobno, brendovi ga ne zanimaju i za njega je to porez na budale.

IMG 4938 1

Melina je svojevremeno priznala da je u njihovom braku godinama postojala ljubomora, ali i da joj je veoma teško bilo da prihvati činjenicu da je njen suprug javna ličnost.

Bila sam kao pravi psihopata, ali sada me je sramota što sam ga proganjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga za tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala. Priznajem da mu nisam verovala, pogotovo zbog toga što je on živeo momačkim životom do svoje 53. godine. Nisam smatrala da sam toliko fatalna da zbog mene prekine sa dotadašnjim navikama, ali ispostavilo se da sam pogrešila, pa ga sada više ne proveravam- priznala je dizajnerka za „Story“.

IMG 4938

Harisova odluka da u 63. godini stane na ludi i oženi tridesetčetvorogodišnju Melinu izazvala je pravu buru u javnosti, međutim on nikada nije želeo da govori o razlici u godinama, tvrdeći da je to intimna stvar.

Upoznao sam je kada je imala 22 godine. Raspitao sam se ko je, šta je i onda se nešto odmotalo. Ona je tada bila jako zaljubljena, a ja veoma srećan. Bez obzira na veliku razliku u godinama, mi funkcionišemo kao da smo išli zajedno u razred -govorio je Džinović o početku veze sa Melinom sa kojom je čak dvanaest godina živeo u vanbračnoj zajednici.

BONUS VIDEO: Haris Džinović iskreno o porodici

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović