Login/Registracija

„Znala sam da će se desiti“, Aleksandra Prijović ogolila dušu: „Zbog Filipa često umem da ZAPLAČEM“

Jedna od najtraženijih pevačica Aleksandra Prijović će 2023. godinu dočekati u popularnom prestoničkom hotelu „Crowne Plaza“, a pre susreta sa publikom organizovala je druženje sa novinarima gde je otkrila nepoznate detalje iz svog života.

Mnogi su primetili da se Prija od početka karijere do danas nije mnogo promenila, a pevačica je na to odgovorila da je oduvek bila prizemna.

-Svi me pitaju kako sam ostala tako prizemna, a ja ću vam reći da sam jednostavno znala da će se sve ovo desiti. Očekivala sam uspeh i kada su svi mislili i govorili da nikada neću uspeti- istakla je Aleksandra i dodala da urpkos sabotaži nikada nije želela emotivno da odreaguje u javnosti.

-Često i mnogo plačem i to mi zaista pomaže, inače nikada nisam išla kod psihoterapeuta jer smatram da plakanjem u četiri zida mogu da izbacim svu negativnu emociju iz sebe i nakon toga nastavim dalje- otkrila je Prija.

Na pitanje našeg novinara da li ponekad zaplače zbog Filipa, pevačica je odgovorila:

-Zbog Filipa plačem sam kada je reč o nekom iznenađenju, ume da me iznenadi toliko da emotivno reagujem, ali to su suze radosnice. Retko me iznervira, ali kada se to desi nikada ne plačem jer to uglavnom budu neke sitnice- otkrila je pevačica.

Kako je nedavno u jednoj emisiji priznala da je veliki ljubitelj piva, zanimalo nas je kako inače podnosi alkohol i da li je imala kritična pijanstva.

– Svako od nas je imao neko svoje najluđe pijanstvo, pa tako i ja. Od piva sam povraćala, ali kada sam bila dosta mlađa. Ja stvarno nisam alkoholičarka (smeh). Počela sam jako rano da se bavim ovim poslom, ali ja nisam tip koji voli da izlazi. Uvek izlaske nadomestim proslavama, gde se onako opustim. Volim da popijem, odnosno da pijuckam. Ne da pijem. Volim da popijem i pivo i rakiju, ali u umerenim količinama- sa osmehom se prisetila Aleksandra.

Foto: Grand,
Autor: J. Jović/ I. Ankić/ I. Grk